بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه حوزه علمیه قله نوآوری تمدنی و آینده نگری در چارچوب پیام جهانی اسلام است، گفت: دشمن با شبهه افکنی کارکرد حوزه علمیه را زیر سؤال می برد.
امام جمعه زاهدان با اشاره به پیام مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت همایش صدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم، این پیام را جامع، حکیمانه، مسئولیت آور، عزت بخش و انگیزه آفرین دانست و تأکید کرد: این پیام نشان دهنده نگاه نافذ، عمیق و حکیمانه مقام معظم رهبری نسبت به حوزه های علمیه است و در واقع، یک منشور، نقشه راه و سند راهبردی بسیار دقیق و روشن برای حوزه های علمیه محسوب می شود.
آیت الله محامی بیان کرد: وجود چنین پیام هایی جای خوشحالی و افتخار دارد و این موضوع نشان می دهد که ما رهبری حکیم، بصیر، مجتهد، مرجع تقلید و آینده نگر داریم که چنین نگاه بلندی به حوزه دارند و بنابراین لازم است هر فرد مرتبط با حوزه از خود بپرسد که به عنوان یک طلبه، استاد، مدیر، یا مسئول در مجموعه حوزه، در قبال این پیام چه وظیفه ای دارد و لازم است افراد مرتبط با حوزه بررسی کنند که چگونه می توانند در ارتقاء حوزه اثرگذار باشند.
وی با بیان اینکه ممکن است برخی افراد خود را فاقد جایگاه برای تحول در محتوای حوزه بدانند، گفت: اما همین افراد در جایگاه استادی، مدیریت مدرسه، معاونت یا فعالیت در نهادهای مرتبط با حوزه می توانند نقش آفرینی کنند. این مسئولیت فقط متوجه مسئولان رسمی نیست، بلکه هر فرد طلبه باید خود را نسبت به این پیام، مسئول بداند.
امام جمعه زاهدان با تأکید بر ضرورت تبیین پیام رهبری در فضای حوزه، خاطرنشان کرد: این تبیین نباید صرفاً تشریفاتی باشد، بلکه باید در مدرسه، حوزه، نهادهای وابسته، هیئت های اندیشه ورز، گروه های تبلیغی و دیگر عرصه ها، بررسی شود که در قبال این پیام دقیق و راهبردی چه وظایفی بر عهده داریم و چگونه می توان آن را عملیاتی کرد.
آیت الله محامی با اشاره به محور نخست پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی، مبنی بر تبیین جایگاه حوزه، اظهار داشت: یکی از مشکلات فعلی، بحران هویت در میان طلاب است، به گونه ای که نمی دانند چه وظیفه ای دارند و آینده آن ها چه خواهد بود. در این زمینه، ما نیز در ترسیم یک تصویر روشن و دقیق برای طلاب کوتاهی کرده ایم و دشمن نیز با شبهه افکنی به این بحران دامن زده است.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه در طول تاریخ همواره مورد هجمه دشمنان بوده اند، گفت: با وجود همه هجمه ها، حوزه ها همچنان باقی مانده اند اما امروز نیز دشمنان دین و مخالفان روحانیت، با زیر سؤال بردن نقش حوزه، به دنبال تضعیف آن هستند و آن ها کارکرد حوزه را زیر سؤال می برند، اما فراموش کرده اند که همین حوزه، شخصیت هایی مانند امام راحل، رهبر معظم انقلاب و شهدای بزرگ را تربیت کرده است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به پنج نقش عمده حوزه که در پیام رهبر انقلاب مطرح شده، اظهار داشت: در ابتدا حوزه به عنوان مرکز علمی دینی با شاخه های مختلف مانند فقه، اصول، فلسفه، کلام، رجال، تفسیر و حدیث است و در ادامه آمده حوزه به عنوان مرکز تربیت نیروهای کارآمد، آگاه، متعهد، اهل اقدام و آماده برای هدایت دینی، علمی و اخلاقی جامعه است و حوزه در خط مقدم مقابله با تهدیدات دشمن در عرصه های مختلف فرهنگی، دینی، اجتماعی، سیاسی و تربیتی است و به عنوان مرکز تولید و تبیین اندیشه اسلامی در حوزه هایی چون سیاست، اقتصاد، خانواده، روابط بین الملل و تمدن سازی مبتنی بر فقه و فلسفه اسلامی می باشد و حوزه به عنوان قله نوآوری تمدنی و آینده نگری در چارچوب پیام جهانی اسلام برای امروز و فردای جامعه جهانی است.
وی تأکید کرد: حوزه باید پاسخگوی نیازهای فقهی و شرعی جامعه در تمام سطوح باشد؛ از مسائل فردی و شخصی گرفته تا موضوعات کلان سیاسی و بین المللی و باید بتوانیم از دل متون دینی، احکام اجتماعی را استخراج کنیم و پاسخ های متقن و متناسب ارائه دهیم.
آیت الله محامی با اشاره به محور دوم پیام رهبری، که ناظر بر وظایف حوزه است، گفت: حوزه باید در زمینه تحصیل، تهذیب، تبلیغ، تربیت نیرو، تحقیق و پژوهش در سطح عالی فعالیت کند. حوزه جای مقام، ریاست و مال نیست و کسی که به دلیل دنیا به حوزه وارد شده، مسیر را اشتباه آمده است و طلاب باید با نیت خالص وارد حوزه شوند و برای خداوند قدم بردارند تا مشمول عنایات الهی شوند.
وی با اشاره به ضرورت رشد علمی طلاب تصریح کرد: کسی که خود را از استاد بی نیاز بداند، رشد علمی نخواهد داشت و در نتیجه نمی تواند در هیچ جایگاهی اثرگذار باشد و حوزه باید طلبه هایی تربیت کند که هدف دار، تحلیل گر و آماده ورود به عرصه های مختلف باشند.
نماینده ولی فقیه در استان بر لزوم دقت در جذب طلاب تأکید کرد و گفت: باید کسانی را به حوزه جذب کنیم که انگیزه های دینی و الهی دارند و برای رشد آن ها باید برنامه ریزی و صرف وقت کرد.
وی خاطرنشان کرد: حتی افرادی که در مسئولیت خاصی قرار ندارند، باید در جایگاه طلبگی اثرگذار باشند و اگر حوزه بخواهد در تراز انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی قرار گیرد، باید الگوهایی مانند امام راحل، رهبر معظم انقلاب، شهدا و بزرگان حوزه را سرلوحه قرار دهد.
آیت الله محامی همچنین با تأکید بر اهمیت رشد علمی، معنوی و مهارتی طلاب، گفت: طلبه باید با منابع اصیل دینی چون قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و اصول کافی آشنا باشد تا بتواند در عرصه تبلیغ، تدریس، مدیریت و هدایت اجتماعی نقش ایفا کند.
وی با اشاره به خاطره ای از بزرگان درباره برخی بزرگان حوزه، افزود: آن بزرگان نه تنها با سخن بلکه با عمل خود تأثیرگذار بودند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه حوزه باید محل تربیت نیروی کارآمد و دارای مهارت های تبلیغی و معنوی باشد، اظهار داشت: رسالت حوزه، «بلاغ مبین» است و این مسیر از اصلاح فردی آغاز می شود و سپس در خانواده و جامعه تداوم می یابد و از همه مسئولان مدارس، اساتید، طلاب، مبلغین، فعالان فرهنگی و دیگر خادمان حوزه انتظار می رود که در مدرسه، هیئت اندیشه ورز، جلسات طلاب و گروه های تبلیغی به تبیین این پیام پرداخته و برای تحقق آن برنامه ریزی کنند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}